Rólunk Szolgáltatásaink Aukciók Árverési feltételek Kapcsolat Regisztráció/Belépés
Menü
KosárKosár HUHU ENEN
nyil

Kérem adja meg az értékesítési adatait

bullet
Kép feltöltése
Mégse

Szolgáltatásaink

Aukciós átvétel

Aukciós átvétel

A Boda Gallery of Art évente 4 alkalommal rendez árverést amelyen festmények, bútorok, iparművészeti tárgyak, ezüstök és ékszerek szerepelnek. Amennyiben Ön árverésen szeretné értékesíteni tárgyait, töltse ki a kérdőívünket és küldjön nekünk fotót.

Kérdőív kitöltése
bullet
Bizományosi átvétel

Bizományosi átvétel

Bizományos szerződési feltételek

  1. A Megbízó kijelenti hogy a megbízás tárgyának kizárólagos tulajdonosa.
  2. A Megbízó levelezési címét köteles pontosan megadni, változás esetén tájékoztatni a bizományost. A megadott adatok pontatlanságából adódó jogkövetkezmények a Megbízót terhelik.
  3. A megbízás ideje a szerződés megkötésétől számítva 2 hónapra szól, lejárta után a beadóval egyeztetve megbízást lehet módosítani 1 hónapra az ár 20% csökkentésével.
  4. A második megbízás lejártával, a bizományba vevő visszaadja a megbízás tárgyát a megbízónak, melyet a Megbízó köteles 7 munkanapon belül elszállítani, ha ez sikertelen tárolási díjként az átvételi ár 0,2% számolja fel naponta. 30 nap elteltével egyszeri írásbeli felszólítás után a bizományos jogosult a tárgyat bármilyen áron értékesíteni. Az így befojt összeget egy évig megőrzi kamat biztosítása nélkül.
  5. A szállítási költség minden esetben a megbízót terheli.
  6. Sikeres értékesítés estén 18% jutalék illeti meg a bizományba vevőt.
  7. A szerződést a Megbízó bármikor indoklás nélkül felmondhatja. Ez esetben a Megbízó köteles a tárgyat személyes vagy igazolt meghatalmazottja által 7 munkanapon belül elszállítani. A Bizományost kártérítési felelősége az átadott tárgy jelen szerződésbeli átvételi áráig terjed. A jelen szerződést a felek mint akaratukkal mindenben meggyezőt írták alá valamint elfogadják irányadónak a Ptk. vonatkozó rendelkezéseit. Per esetére értékhatártól függően a Pesti Központi Kerületi Bíróságilletve a Fővárosi Bíróság illetékességét kötik ki.

bullet
Kiviteli engedély

Kiviteli engedély

Magyarországról a kulturális javak ideiglenes vagy végleges kivitele engedély köteles, melyhez a Forster központ Műtárgy felügyeleti iroda engedélye szükséges. Ennek intézését és az ezzel járó szállítását vállaljuk.

bullet
Szállítás

Szállítás

A Boda Gallery of Art megbízható szállítási céggel áll kapcsolatban 20 éve, akik vállalják bútorok, zongorák, helyi és belföldi szállítását, külföldre is.

Kapcsolat

1111 Budapest, Bartók Béla 34.
(Gárdonyi tér)

Tel: 06 (1) 784 5852

Mobil: 06 (20) 519 0891

E-mail: href="mailto:moc!pont!trafoadob!kukac!ofni">moc!pont!trafoadob!kukac!ofni

Nyitva: H-P: 10:00 - 18:00

facebook instagram

Bank logo