Rólunk Szolgáltatásaink Aukciós időpontok Árverési feltételek Kapcsolat
Menü
HUHU ENEN
x

Kérem adja meg az értékesítési adatait

Kép feltöltése
Mégse

Szolgáltatásaink

Aukciós átvétel

Aukciós átvétel

A Boda Gallery of Art évente 4 alkalommal rendez árverést amelyen festmények, bútorok, iparművészeti tárgyak, ezüstök és ékszerek szerepelnek. Amennyiben Ön árverésen szeretné értékesíteni tárgyait, töltse ki a kérdőívünket és küldjön nekünk fotót.

Kérdőív kitöltése
Bizományosi átvétel

Bizományosi átvétel

Bizományos szerződési feltételek

  1. A Megbízó kijelenti hogy a megbízás tárgyának kizárólagos tulajdonosa.
  2. A Megbízó levelezési címét köteles pontosan megadni, változás esetén tájékoztatni a bizományost. A megadott adatok pontatlanságából adódó jogkövetkezmények a Megbízót terhelik.
  3. A megbízás ideje a szerződés megkötésétől számítva 4 hónapra szól, lejárta után a beadóval egyeztetve megbízást lehet módosítani 2 hónapra az ár 20% csökkentésével.
  4. A második megbízás lejártával, a bizományba vevő visszaadja a megbízás tárgyát a megbízónak, melyet a Megbízó köteles 7 munkanapon belül elszállítani, ha ez sikertelen tárolási díjként az átvételi ár 0,2% számolja fel naponta. 30 nap elteltével egyszeri írásbeli felszólítás után a bizományos jogosult a tárgyat bármilyen áron értékesíteni. Az így befojt összeget egy évig megőrzi kamat biztosítása nélkül.
  5. A szállítási költség minden esetben a megbízót terheli.
  6. Sikeres értékesítés estén 16% jutalék illeti meg a bizományba vevőt.
  7. A szerződést a Megbízó bármikor indoklás nélkül felmondhatja. Ez esetben a Megbízó köteles a tárgyat személyes vagy igazolt meghatalmazottja által 7 munkanapon belül elszállítani. A Bizományost kártérítési felelősége az átadott tárgy jelen szerződésbeli átvételi áráig terjed. A jelen szerződést a felek mint akaratukkal mindenben meggyezőt írták alá valamint elfogadják irányadónak a Ptk. vonatkozó rendelkezéseit. Per esetére értékhatártól függően a Pesti Központi Kerületi Bíróságilletve a Fővárosi Bíróság illetékességét kötik ki.

Restaurálás

Restaurálás

A Boda Gallery of Art 15 éve foglalkozik bútorok szakszerű restaurálásával a régi hagyományos politúrozás szerint, újabban foglalkozunk bútorok átfestésével is különböző színekre. A divatossá vált a régi sötét bútorok színesre festése, új dimenziót nyit a mai modern lakások világában. Állandó szakképzett festőrestaurátorunk vállalja festmények tisztítását, szakadásának javítását, vakrámázást, dúblirozást .

Kiviteli engedély

Kiviteli engedély

Magyarországról a kulturális javak ideiglenes vagy végleges kivitele engedély köteles, melyhez a Forster központ Műtárgy felügyeleti iroda engedélye szükséges. Ennek intézését és az ezzel járó szállítását vállaljuk.

Szállítás

Szállítás

A Boda Gallery of Art megbízható szállítási céggel áll kapcsolatban 20 éve, akik vállalják bútorok, zongorák, helyi és belföldi szállítását, külföldre is.

Kapcsolat

Kapcsolat

1111 Budapest, Bartók Béla 34.
(Gárdonyi tér)

Tel: 06 (1) 784 5852

Mobil: 06 (20) 519 0891

E-mail: href="mailto:moc!pont!trafoadob!kukac!0002">moc!pont!trafoadob!kukac!0002

Nyitva: H-P: 10:00 - 18:00

facebook instagram

1093 Bálna Budapest,
Fővám tér 11-12.

Tel: 06 (1) 784 5852

Mobil: 06 (20) 519 0891

E-mail: href="mailto:moc!pont!trafoadob!kukac!0002">moc!pont!trafoadob!kukac!0002

Nyitva: H-SZ: 10:00 - 18:00
Vasárnap: Zárva