Rólunk Szolgáltatásaink Aukciók Árverési feltételek Kapcsolat Regisztráció/Belépés
Menü
KosárKosár HUHU ENEN
nyil

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek


A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fize-tés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, le-járati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogad-hatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdek-lődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Reklamáció:
a) Reklamáció benyújtására írásban, a sérelmet követő 3 napon belül van lehetőség, valamint az EU 524/2013 rendelet értelmében a vendégnek jogában áll az Európai Unió által biztosított online vitarendezési platform igénybevétele, melyet az alábbi linkre kattintva érnek el: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&reload=false
b) A szerződés idő előtti felmondása esetén a szolgáltatás lemondásának feltételei érvényesek azzal a kitétellel, hogy ebben az esetben nem él a teljes visszatérítés lehetősége.
c) A szolgáltatás szerződési időn belüli megváltoztatására egyéni egyeztetés útján, írásos megállapodás keretében van lehetőség.
d) A kártyabirtokos kártalanítása egyéni megállapodás útján történik.

Szállítási feltételek:
Szállitás esetén a vevő fizeti a szállítási költséget, és a szállítás nem visszatéríthető. A befizetések kézhezvétele után az Aukciós-ház felveszi a kapcsolatot a vevővel, kér e szállítást vagy nem. Az Aukciós-ház felveszi a kapcsolatot a legmegfelelőbb szállító céggel. Az Aukciós-ház a vevőt terheli a szállítással, a csomagolással és a biztosítással. Ha a nyertes ajánlattevő az árverés előtt vagy után kapcsolatba akar lépni az Aukciós-házzal hogy információt szerezzen, itt található elérhetőségünk. Telefonszám: +36 1 784 5852 E-mail: info@bodaofart.com Az Aukciós-ház nem vállal felelősséget semmilyen kisseb kárért vagy egyéb szállítási problémáért
 

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet

a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairó
I. FEJEZET

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1400045.kor
PANASZKEZELÉS
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show

Kapcsolat

1111 Budapest, Bartók Béla 34.
(Gárdonyi tér)

Tel: 06 (1) 784 5852

Mobil: 06 (20) 519 0891

E-mail: href="mailto:moc!pont!trafoadob!kukac!ofni">moc!pont!trafoadob!kukac!ofni

Nyitva: H-P: 10:00 - 18:00

facebook instagram

Bank logo